Generaliseret angst 
Med generaliseret angst er man mere eller mindre angst hele tiden. Angsten handler ofte om frygten for at opleve angsten næste gang. Man er blevet bange for at blive bange – En meget ubehagelig spiral.

Starten kan være sygdom, ulykker eller frygten for at miste sine kære, hvor selve ubehaget udvikler sig en en generaliserende angst.  Den kan også være opstået i en presset/stresset periode, efter en enkeltstående skræmmende begivenhed – eller noget der blot er kommet krybende gennem årene. Se mere i videoen til hjøre.

Når vi samarbejder om, at du skal blive angstfri igen, kan der komme en del emner op, fordi generaliseret angst er som et løg med mange lag, men ved fælles hjælp skiller vi det hele ad, så der ikke længere er noget som kan trigge ubehaget.

Heldigvis er det forholdsvis let at behandle. Sammen får vi ryddet op i tankerne, således at du finder ro og balance igen. Du kan forvente at du allerede efter første session har det væsentlig bedre. Du kan tage en session ad gangen, men vi anbefaler at du vælger vores angstfri læringspakke, så du får grundig hjælpe i hele processen.

Læs gerne mere om behandlingsformen på forsiden og læs beretningerne fra andre der har brugt os til at blive angstfri

Du kan finde flere videoer på facebook.com/angstfri. I vores blog finder du masser af tips og trick til at lære hvordan man slipper fri af angsten.

Hvis du gerne vil vide mere inden du eventuelt bestillen tid til første session, så ring på 30 29 22 00.