Panik!! Hjælp, jeg har panik-angst

Man føler panik i situationen, og snart er symptomerne så overvældende at man til sidst mister kontrollen. Panikangst kan forekomme alle mulige steder, som i supermarked, i trafikken, biografen, broer, køer, åbne pladser, lukkede rum – eller hvis der er langt til toilettet. Desværre oplever mange, at panikangsten breder sig til flere og flere situationer som tiden går.

Mange oplever angstsymptomer blot de er på vej hen til et af de steder, hvor de tidligere har oplevet angstanfald. Man bliver bange for at opleve det igen … og den frygt hjælper angsten på vej.

Nogen syntes at angst er mystisk og man kan komme til at tro man er på vej til at blive skør. Det er heldigvis ikke tilfældet. Der er altid helt logisk forklaring. Angsten har en indre logik, som vil blive afdækket som en del af behandlingsforløbet.

Uanset, hvor lang tid du har døjet med panikangst og selv om du allerede har prøvet mange andre metoder, så kan du forvente at opnå større kontrol allerede efter bare en session. Læs gerne om hvad andre har haft ud af at bruge mig under beretningerne.

Vi anbefaler at du vælger læringspakken, hvor vi er fælles om hele processen, men du kan også få enkelt sessioner som det passer dig.

Det er en enkel og logisk læreproces. Du kan læse mere i bogen Angstfri! – og du er også meget velkommen til at ringe på 30 29 22 00 og få en snak, før du bestiller tid – eller sende en mail til info@angstfri.dk med spørgsmål.