Præstationsangst

Hvem som helst kan blive ramt af præstationsangst! Men hvis det sker regelmæssigt og ofte, så er det opslidende – og det står måske i vejen for det du gerne vil, på jobbet eller med dit liv. I så fald er der grund til at få gjort noget ved angsten.

Præstationsangst kan bygge på frygten for at fejle, ikke slå til eller for at blive til grin. Angsten kan også handle om hvad de mon tænker, hvis jeg pludselig sveder, stammer eller ryster på hænderne.

Symptomer er alle de klassiske oplevelser af angst, med svedige hænder, muskelspændinger, indre uro, åndedrætsbesvær, svimmelhed og så videre.

Behandlingen er effektiv – og de fleste bliver overrasket over hvor hurtigt det går. Det er normalt meget bedre efter første session – og problemet er typisk væk på 2-3 sessioner.

Spørg dig selv: Hvad vil du gerne gøre, hvis du ikke var bange? Hvis svaret er noget du meget gerne vil – eller noget som kan gavne din karriere – så er der grund til at gøre noget ved den irrationelle angst, der indtil nu har holdt dig tilbage

Click here to add your own text