Vi bliver ved, til du er angstfri – En læringspakke er en god start

Med en læringspakke, får du solid støtte gennem hele forløbet. Du kan købe pakken i forlængelse af første session. På læringspakken betjenes du både af Elise og Mogens.

Læringspakken indeholder:

  • 5 sessioner, typisk med nogle ugers interval.
    De fleste er igennem på 3-4 sessioner, og hvis du får brug for lidt mere end 5 sessioner er det til en meget nedsat pris. Og den pris gælder til du er angstfri!
  • En internet platform med opgaver specielt designet til dig, hvor vi samarbejder om din læring.
  • Løbende skriftlig dialog om dit læringsforløb og udvikling samt bogen ”angstfri!”.
  • Efter hver session aftales konkrete opgaver, og når de er løst, aftales næste session, og sådan bliver vi ved, til du er angstfri.

Mange bruger skype på læringspakken, som en nem og bekvemt måde at få hjælp og vejledning til sin læringsproces. Det fungerer på smartphone, ipad, PC og hvad du ellers har ved hånden, så du har support fra start til slut i din læringsproces hen til angstfriheden.

Man kommer i gang på pakken efter første session, hvor du har lært os og vores metode at kende. Det første vi gør på pakken er i fællesskab, at definere hvad angstfrihed er for dig, så vi har dette at sigte efter gennem processen.

Din behandlingsgaranti er, at vi forsætter samarbejdet, indtil du kan erklære dig angstfri ud fra din egen definition, som aftales indledningsvist. Dette er en særlig garanti, som du ikke finder andre steder. Garantien bygger på mange års succesfulde erfaringer med håndtering af angst som en læringsproces.

Prisen for pakken er 4800 kr. Tillægssessioner til nedsat pris er 500 kr. Hvis din arbejdsgiver betaler, f.eks. som en coaching-pakke, tillægges moms.

Du kan starte med en enkeltstående session til 1400, for at prøve det af. Derefter tager du stilling til, om du i stedet vil vælge hele pakken (Prisen på pakken fratrækkes første session, naturligvis). 

Sagt om Læringspakken:

Utroligt! Da jeg begyndte på pakken var jeg egentlig stadig skeptisk. Kunne det nu passe? Jeg har prøvet så mange andre ting før, både hos psykologer og det alternative. Det første, der slog mig i forløbet, var den meget logiske behandlingsform. Pludselig gav det alt sammen mening. I dag kan jeg se, hvordan jeg førhen gjorde mig selv så bange, at det blev til angst. Det kunne jeg bare slet ikke se dengang jeg var i det. Jeg er så glad for, at have indset det. Mit liv er helt anderledes nu. Søren 

Jeg var ét stort panikangst anfald. Jeg turde dårligt være til og lå bare i foster stilling og græd. Jeg fik ingen hjælp via akut angst telefonen. Til sidst fandt jeg frem til læringspakken hos angstfri.dk og har fået det markant bedre efter hvert enkelt Skype session. Læringspakken har givet mig tryghed og ro og en fantastisk udvikling. Det har været en hård proces men efter hver eneste samtale har jeg fået et kæmpe skub videre. Det er en så stor frihed/hjælp at det kan foregå på Skype, i min trygge hjemlige base og ikke langt fra hverdagens tætpakkede planlægning. Jeg blev hurtigt meget bedre til at vende, slippe og stoppe et ubehageligt panikudbrud med tilhørende ubehag og acceptere at det er okay. Og det var ikke længere så slemt og gik hurtigere over igen”. I dag har jeg det godt. Tusind tak af hele mit hjerte. Pernille

Sessionerne har været super gode. Jeg er hver gang gået derfra med noget afgørende nyt at tænke over. Det der måske nok har gjort den største forskel for mig, er de mange hurtige kommentarer og spørgsmål jeg har fået kort tid efter jeg har skrevet en oplevelse på læringspakken. Det virker helt genialt, nærmest som en terapeut i lommen. Jeg anbefaler det til alle jeg kender med angst.  Kærlig hilsen Torben Sørensen