Situationen er: Du har opdaget, at du har angst, og vil gøre noget ved det!

Opdagelsen

Mange opdager, at de har angst, når lægen har udelukket alle andre årsager til de ubehagelig symptomer. Andre finder frem til det på andre måder. I de fleste tilfælde fremstår selve “angsten” som et uforklarligt monster, der ødelægger ens liv.

En af de første ting i behandlingen, er at få en god forklaring på netop din angst. Sammen sikre vi, at angstens indre logik bliver afdækket. Først her efter kan angsten med sikkerhed forsvinde permanent. Vi skal i fællesskab finde ud af ”hvordan angsten var konstrueret” – altså hvilke ubevidste tanker og forestillinger, der opretholdte problemet.

Effektive sessioner

Hos os varer en session op til 2 timer. Mange års erfaring med angst-behandling viser, at dette er mest effektive til at blive angstfri. Når der er op til 2 timer sat af, kan man komme frem til en mærkbar forbedring hver gang.

Vi stiller mange spørgsmål for at afdække helt præcis, hvordan din angst er skruet sammen. Vi har masser af løsningsforslag, hvor vi sammen finder dem, der passer bedst til dig. På hver session sigter vi på at finde løsninger, der fjerner hele problemet. Løsninger, som du kan afprøve direkte efterfølgende.

Læringsforløbet

Det typiske læringforløb har følgende faser:

  1. Opdagelse af, at det ”bare” er angst – hverken sindsyge eller noget dødeligt
  2. Indsigt i, hvordan man fik gjort sig selv bange – uden nogen ydre fare
  3. Arbejde med og træning i nye angstfri tanker og forestillinger
  4. Kontrol med angst-processen, så den ikke længere opstår.
  5. Som tiden går, glemmer du angsten, så du er helt angstfri

Videre frem

Hvis der efter første session er mere at arbejde med, så har du to veje at gå. Enten tager du sessioner en ad gangen til angsten er helt væk – Ellers også laver vi en læringspakke til dig, der giver fuld on-line support til din proces, og har en fast pris, så du ved hvad det kommer til at koste samlet set.