Stress frihed

Stress svarer til at være en lille smule angst i længere tid. Derfor arbejder vi også med stress hos angstfri.dk. Det er de samme værktøjer, du har brug for.

Desuden er meget angst startet i en stressende periode. Dette er endnu end god grund til at blive stressfri snart, så man udgår at det udvikler sig til en egentlig angst.

Stress er også meget relateret til uhåndterede bekymringer. Ofte kommer vores klienter med en sammenblanding at bekymringer, stress og angst. Vi hjælper naturligvis med at få alle aspekter af den samlede problemstilling håndteret.

At blive stress-fri kan bedst beskrives som en læreproces. De tanker man har haft indtil nu, har ført til stress. For at blive stress-fri skal man lærer noget nyt.  Det er individuelt hvad den enkelte personer har brug for at lære. Uanset om du stadig er på jobbet eller er sygemeldt, så har man brug for hjælp til læreprocessen. Alt dette finder du ud af mere om, når du kommer til den første session.

Du kan få sessionerne enkeltvis, men vi anbefaler at man tager en hel pakke, hvor vi hjælper dig frem til implementering af stress-frihed. En pakke består af:

  • Op til 5 sessioner, hvor vi arbejder med dine specifikke bekymringer
  • Læring om hjernen, dine tanker og hvordan du får kontrollen over dem
  • Samarbejde via internet app, der både fungerer på mobil og computer
  • Små opgaver efter hver session, der træner dig til at blive bekymringsfri

Sessionerne foregår på vores adresse eller via Skype som det passer dig bedst.

Pris for hele pakken er 4800 kr. Sessionerne koster 1400 enkeltvist. Hvis din arbejdsgiver betaler, f.x. som coaching-pakke, tillægges moms.

Få en uforpligtende snak, der hjælper til at afgøre, om dette er den helt rigtige løsning for dig. Ring til os allerede idag på telefon 26 28 84 48

Læs også min artikel i “Ledelse idag”: Stress vendt på hovedet.  DR har lavet en forkortet udgave af artiklen her: Lær at undgå stress.