Profil af Elise

Jeg har 10 års erfaring med terapi og coaching. Før dette har jeg en lang erfaring som uddannelsesleder.

Gennem tiden har jeg gennemført et meget stort antal udviklings- og vanebrydende samtaler. Det er min passion og store interesse at bidrage til, at andre får ændret mønstre og får meget mere ud af livet.

Min baggrund er en 2-årig dybde terapeutisk uddannelse og diverse certificeringer: MBTI, Enneagram og DiSC samt en 2-årig uddannelse som NLP master practitioner. Min kursusliste er lang og jeg har en stor interesse i min egen udvikling også.

Men det vigtigste for mig er din udvikling. Mine specialer er: afdækning af bagvedliggende årsager, sammenhængen mellem personlighed og adfærd. Viden om tænkning, vaner og de spiraler man kan havne i, der enten bringer os ud i angst og depression og fasholder os i det – eller det modsatte! For at få et liv i balance og overskud, handler det om at få vendt tankerne og vanerne, så  en opadgående spiral kan løfte os ud igen og bringe livsglæden tilbage.

Jeg udfører min terapi og coaching med stor empati og nysgerrighed. Jeg håber at give dig indsigter i dine mønstre. Derudover har jeg en målrettet spørgeteknik der får dig på sporet af de mentale loops, der skal ændres så du kan komme tilbage til den bedste udgave af dig selv.